stallmalmby

Alla inlägg den 8 januari 2012

Av Emma Rehnman Astergren - 8 januari 2012 22:31

... måste vara det bästa programmet som kan gå på tv, och tyvärr så blir man ju som klistrad framför dumburken då denna underbara skapelse till produktion sänds.

Och idag var det ju extra spännande då det var sista etappen på Tour de ski, och jag säger bara Hellner, vilken bragd, ät snö Northug!!!


Har iallafall fått lite gjort idag, joggat Chomper en sväng och som vanligt kan jag väl nästan säga så var det med ett leende på läpparna som jag hoppade av den bruna! Rider dom varannan dag just nu, så idag var det Pompis tur, dock så rakade jag Lego nu ikväll igen, han hade börjat se ut som en björn!


I Torsdags var vi och åt middag med några gamla klasskompisar från folkhög, Lovisa och hennes kille Mats, Josefin och Isabelle!

Beställde in en sallad på Allstar och får in en med mögliga tomater??!!Även Isabelle får samma sak på sin tallrik.Sagt och gjort så sa vi ju givetvis till och blev ioch med det bjudna på hela middagen + efterätt! Fredrik, jag och Bettan, det var det väl värt!!

En trevlig kväll hur som helst!

I Fredags fick jag rid kompis av Bettan och körde sen ett Bp pass i Vindeln.Var 8 veckor sen jag körde ett helt pass, och tänkte inte ta så tunga vikter som jag brukade.Trodde jag skulle känna mig mycket svagare, men kände mig riktigt stark!!!!= lassa på med vikt bara... :) Men fick sota för det sen, den värsta träningsvärken from hell... 

Det viktigaste är ju trots allt att armen och nacken känns bra igen, vilket det gör..Tacka gudarna för det!!

Nästa Onsdag kör gympan igång igen här hemma i byn, 19:00 på skolan, alla välkomna!


Nu är det dags att gå och lägga sig, och kanske hinna läsa lite.Boktjuven, ruggigt bra bok...Fredrik sitter och ser Schindlers List, som är fruktansvärt bra, men ser jag den kan jag inte sova...Hur människan kan bli så ond....Filmen är väldigt bra hur som, dock inte lättsmält på en fläck! Har du inte sett den, gör det!



Hoppas alla har haft en bra helg!! Toodels/E

Ovido - Quiz & Flashcards