stallmalmby

Alla inlägg under augusti 2010

Av Emma Rehnman Astergren - 8 augusti 2010 10:39

Har skit ont i fötterna, hjälp alltså! Det är stövlarna i lagårn, måste lägga in en sula. Mycket som går runt i skallen nu, otroligt mkt att tänka igenom, ordentligt.. Men kommer nog att bli bra tillslut, måste bara fundera ut hur.. Är ju Mosjö, och Lego är här med mig, går kanon.

Hinner inte mer än att jobba och rida, men det är ju inte helt fel:)



Ha det!!:)

Av Emma Rehnman Astergren - 6 augusti 2010 11:36

..sömn brukar kunna göra....SKITSNACK. Känner fortfarande på ett jävla skit humör rent ut sagt.


Vad är det för fel på mig just nu? Helt otroligt...

Hur som helst var jag och jobbade igår och det gick super. Följde med Jenny ut och red, (jag cyklade) och vilken nostalgi tripp..Alla gamla ridvägar, alla minnen som bara sköljde över en.

Bodde ju i Mosjö i över sju år, och hade häst mesta delen av dom, så skogarna och ridvägarna kan man ju utan och innan.Saknar det verkligen.....


          

I dessa ögonblick skulle jag vilja vara nu....

Men får ge mig till tåls, är ju tävling nästa helg för mig och Lego, sen är det rätt så mkt nu i två veckor framöver, kommer att jobba heltid i Mosjö, så Legend får följa med dit på träningsläger.Blir super, och har ju jätte nära till Norris till exempel:) Sweet, ska försöka mig in och träna ett par ggr när vi lix är i farten!


Dock blir det lite uppdateringar på denna sida, men ska försöka mig på att låna Jenny eller Magnus dator, det går säkert bra!



Av Emma Rehnman Astergren - 5 augusti 2010 04:45

Har sovit i nja, ca en timme inatt..Regnet  har formligen ÖÖÖÖSSST ner..Och jag kunde inte somna, även fast jag älskar då det regnar då man ska sova...


Skit samma. Humöret på topp.Eller inte:) Jobb och åter jobb!! Ha en bra dag!!

Av Emma Rehnman Astergren - 4 augusti 2010 20:44

Hoppade i Måndags med lillasyrran, gick riktigt hyffsat..Studs, och en liten bana, och sex och en halvan. Han kändes kanon!! Räser gick super och Agnes var jätte glad:) Lite bilder..Dock inga action bilder då kameran glömdes bort i farten:(

En glad Ags :)


 



Ett bra ställe att fästa kameran eller??:)



Världens skönaste och bästa ridstövel enligt mig:) Och dom bästa stigbyglarna även, super sköna och super billiga:)



Världens finaste Lego:)


Sen har jag hostat fram lite bilder från min födelsedag den 8 Juli, vi var ju på Norrbyskär och hade en kanondag:)

Skidoo fick följa med, mamma,Lars och Agnes nya valp:)


  Fredrik had gjort en härlig tårta!


Sen givet Vännäsdagarna, fest hos Miggo och Erik....


  Åke och Miggo på G:)


Simba äntligen hemma och Porre:)



Sen var jag och Lina ute i Lycksele förra Onsdagen och hade kanontrevligt...

  

 Lina fotade med sin nya kamera...



Och sen drack vi Mintuu...

  

(Obs: Bilden är arrangerad)   hahaha kul hade vi iallafall:)




Regnet öser ned och mitt humör är lika grått.Tävling i helgen och jag kan mest troligt inte vara med, jobbar Lördag/Söndag och har ingen bil att dra med på Fredag , en lång historia... Kräkas, men men, så är det ibland.Kommer ju självklart mer tävlingar och ibland kan man ju inte..

Än kan det lösa sig, men är då på kass humör nu!


Ikväll ska vi se Shutter Island och imorrn är det jobb i tidiga morgon stund..

Hoppas mitt humör är bättre då, annars får korna det jävligt surt...



Ja ja, min telefon strular igen, och vill helst bara kasta den i betong golvet.Men blir ju inte bättre för det! Blir snart en ny, förhoppningsvis!


Hakade på Mamma och Agnes till stan idag, var tvungen att köpa foder, men som vanligt då man inte har råd, så hittar man huuuur mkt som helst, kläder, skor ja allt...Men allt som följde med hem var ändå en säck kraft foder, och det är inte det sämsta!!

Har dock en fantastisk nyhet, jag lämnade in en ridstövel för väääldigt länge sen, på Mästerkatten, i stan. Hade pajat, fast gick att laga..Och hade helt glömt av det, men kom på den ensamma höger stöveln häromdan då jag små städade inne i sadelkammaren...men tuuuuur som satan, vänser kompisen  fanns kvar.Så nu känns det som om jag har helt nya stövlar, änfast dom är flera år gamla och nötta!!  Kung!!



Ne, nu blire film!!   

Av Emma Rehnman Astergren - 2 augusti 2010 11:08

Alltså bilar är ju bland det värsta som finns!!! Pajar ju hela tiden!!!


Vi har lämnat in våran skrothög till Volvo, och skulle få igen den igår:) kanon tänkte jag glatt, blir en tripp till Norris och hoppa:) Men nej, då är det nå mer helvete på bilen som behövde bytas, ett bromsok tror jag det var..och visst, är ju fantastiskt bra att bilen blir genomgången ordentligt.Men jag blir vansinnig ändå.Inte på nån eller ngn annan än biljäkeln!!!!


Som tur är löser det sig, min vana trogen, så lånar jag en av mammas bilar...Blir dock inte förrän ikväll, eller senare iallafall...Men spelar ju ingen roll, det blir bulla!!


Freddyboy har börjat jobba idag och huset känns stort och tyst...Ensamt värre...Men ska träna, klippa gräsmattan och städa, både i stallet och inne!! Nja, får väl se vad jag hinner, eller rättare sagt hur mkt jag hinner:)Innan det bär iväg till Vännäs!

Jobbade i Fredags och igår och känner mig som en ny människa:) Mår så mkt bättre då man får jobba, så nu blir det jobb ända till den 30 augusti, då det blir att sätta sig i skolbänken igen:):)


Tills nästa gång, ha det bäst!!!

  

Ovido - Quiz & Flashcards