stallmalmby

Alla inlägg den 9 mars 2011

Av Emma Rehnman Astergren - 9 mars 2011 22:52

Dagen har sitt slut precis nu..


Vart i stan och inhandlat nya skidor idag, lycka btw, haft två pass bodypump i Vindeln som också var hur kul som helst, och avslutade kvällen med gympan här hemma ibyn och ett jäkligt hårt arbetande gäng...Fabulöst..

Stallet är gjort och Legenden har fått sitt, jara jara osv osv...

Fan varför har jag en hängande känsla över mig att jag inte räcker till..Ne, fel, mer kanske att tiden inte räcker till.Dygnet borde vara minst tolv timmar längre just nu. Hatar iallafall att jag känner mig otillräcklig, nej, fel igen, att tiden är otillräcklig..


Är jag mitt i livet, med för lite tid?Är jag mitt i början av livet med för lite hjärna att omfördela tiden på, eller är jag mitt i slutet och mitt i början och bara inte varken vet eller fattar ut eller in? Oj. Oj oj.

Haha, nu blev det snurrigt, imorgon är en ny alldeles ny dag, och har inget inplanerat förrän kvällen.Ska ta en extra lång ridtur utan tider att passa, kaske smörja upp nåt läder, läsa..Långpromenad, ja ta det bara lungt!!Skita i tiden helt enkelt!


 


Trist med snö idag....För övrigt.

 Var och hälsade på Matilda,Nicke och deras lillprins, Oscar igår.Vilken goding:) :)


Har fikat några skorpor och ett glas mjölk.Tror nu att det blir spikmattan, en god bok, och invänta min man, fast innan dess har jag nog somnat:) Sportlovet fortsätter, helt underbart!


  

Ovido - Quiz & Flashcards