stallmalmby

Alla inlägg den 27 juli 2012

Av Emma Rehnman Astergren - 27 juli 2012 18:09

Ja här byggs det för fullt.Altanen/bron kommer att bli jättefin! Själv finns det inget värre än att bygga, har inget tålamod då det gäller sånna saker, men Jon och Fredrik är så himla duktiga! Det är ju mycket kvar, och måla kan jag gärna göra, men nån Ernst är jag sanna mina ord inte!

 

Min dag har bestått av lite av varje, tvättat lite och smörjt upp allt läder.Även om jag bara ska hoppa en 90 så är det ju det som är en del av grejen, smörja, packa osv...

 

Känner mig riktigt ringrostig då det kommer till att hoppa, sist vi tränade för en tränare var i Februari, och då var ju Lego inte riktigt pigg, utan det slutade ju med att vi avbröt och fick åka hem.Och veterinären fick göra ett besök:( han hade feber och var allmänt hängig, väldigt diffust, hur han var, detta var ju i samma veva som det var kvarka på Hippo, så ev så var det det..han har ju haft kvarka en gång tidigare och då var han VÄLDIGT mycket sjukare.Nu är han ju frisk sen länge, men som sagt hopptränat har vi inte gjort på jättelänge, så känns skönt att börja med det lilla!

Har hoppat mycket gymnasik och travat bommar här hemma sen ridbanan blev klar, så vi har då det med oss i bagaget!

Ska bli jätte kul iallafall, sist vi tävlade var 11 September 2010 (kommer ihåg datumet ,var mycket på nyheterna ang 11/9) och då var vi tvåa i en 110, och hade ett ner i en metern...

  Lego i Skellefteå, 11/9 2010

Har tyvärr inte ngn med mig och har mest troligt ingen uppstallning..Han gillar inte att stå i finkan, så vi får se hur det går.Bokade ingen uppstallning då det var planerat att en kompis skulle med, men det blev inget fick jag veta idag.....Inte så kul.

Ev skulle lillasyrran kunna haka på eller Simon men vet inte riktigt än hur det blir.Löser sig nog ändå, han får väl lära sig att stå i finkan helt enkelt.Trist bara då det tjorvar dagen före.


Nu ska jag laga mat till dom hårt arbetande karlarna;) och sen blir det att fara ut och rida.

Trevlig kväll och helg//E



Presentation


Välkommen till Stall Malmby blogg!

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards