stallmalmby

Alla inlägg under december 2009

Av Emma Rehnman Astergren - 9 december 2009 16:25

jag brinner upp på detta väder....Vi har BLÅIS, jag repeterar BLÅIS på vägen...... Fram med skrillerna bara. Vet alltså inte om jag kommer att kunna träna nu för Erik...Vet inte om jag tar mig hemifrån med finkan....Jag vill köra ugly cry...


In till veterinären imorgon med Amigo...Har även pratat med mitt försäkringbolag, och tur är väl att jag var så pass smart att jag har ett bra försäkringsbolag och en grym försäkring på honom.... Återkommer hur det gått...


Får se hur det blir i framtiden...Om jag får jobb, kanske det blir en till häst igen...kanske har Gabbi och Kicki i Polen ngt trevligt till salu framöver...Köper gärna häst av dom igen..lättsamma och mkt trevliga:9 Och mkt fina hästar! Men framtiden får utvisa vad som händer...Nu är det snålt leverne som gäller..Julklappar får jag kanske tillverka själv! Nån som har bra tips:)


Kommer att gråta floder då Amigo åker och jag kommer att sakna honom sååå otroligt mkt, men jag vill att allt ska vara klart nu, jag får magsår av allt detta..

När beslutet är taget, ja då vill man att det ska vara över....


Dåligt på ridfronten också, värdelöst underlag men super halka som knappt broddarna fixar....Men jag och lillasyrran är tappra och rider så gott vi kan.. Vill ha snö i mängder:) massor med vit gnistrande snö så man kan rida ordentligt:)


Härliga bilder från i vintras eller hur:)?fredrik gör skidspår   Stallet en vinter..   

Av Emma Rehnman Astergren - 7 december 2009 11:44

Ja, då var man hemma igen.. Har haft det kanonbra i Skåne..typ sommar där nere...Och blåser hela tiden!! Men fantastiskt kul iallafall!! Simons lägenhet var väldigt mysig och Orneta så nöjd och glad ut i sitt nya hem! Flyingedagarna har vi också hunnit vara på, inget superimponerande, men lite underhållande var det nog allt!

Bilresan gick över förväntan bra faktiskt...Många skratt har det blivit denna helg...:)


Men nu känner jag mig tom..Helt urlakad..

Min vet ringde i onsdags...Den ev köparens veterinär hade hittat en lös benbit på höger framben...Som min vet missat.......Suck..... Inget han lider av, och det är ju givet mkt bra..Men behöver få honom såld nu..Pengarna tryter...Så ska in på Torsdag och kolla upp detta, röntga det ordentligt.Hoppas dom köper honom ändå..Detta har dragit ut på tiden alldeles för mkt redan. Går ju ned i pris, det det kostar att ta ut den fördömda benbiten......ja, vi får se...Jag håller helt seriöst på att få magsår.Inget skämt.....

Av Emma Rehnman Astergren - 2 december 2009 11:11

Nu blir det Skåne... Satans långt att köra, men går förhoppningsvis bra, då vi är ett glatt gäng som sätter oss i bilen i eftermiddag! har lite att stå i idag, ska städa ur bilen, packa, och fixa i stallet...Kolla att bilen är ok, spolarvätska och sånt.Fredrik gjorde en mer grundlig koll igår...Skönt, hoppas att gamm V70 vill ta oss både dit och hem utan problem!! Bilar ska bara gå och gå , helst:)Kommer hem igen på Måndag, ska bli så kul att träffa Simba, var ett tag sen nu!!!


Vaknade imorse halv sex av att huset höll på att blåsa bort...Jäklar vad det blåste alltså, men nu är det lugnt! Och den vita härliga snön ligger kvar, tur, är så less på det gråa, så vi åker nedåt landet till grått, make sence..Eller?


Ne, packa , och komma igång ordentligt, hatar att packa, har alltid den känslan av att jag glömt nåt...Inte kul..Men kanske ska göra som min äldre syster, hon skriver alltid typ en novell på vad hon ska ha med sig... Ingen dum ide:) haha har skrattat åt henne så många ggr, då vi har vart på väg till utställningar med hennes hästar...Fast med handen på hjärtat, när jag tävlar, brukar jag göra likadant, åtminstånde då man ska långt!! Fast vem försöker jag skämta med, det är alltid långt vart jag än tävlar:) hahaha Sex mil till närmsta ridhus!! Bilen blir ett andra hem, och pga det måste den städas ur nu, då vi ska ha besök i den:) Godispapper, andra papper, cd skivor osv... Bilen, eller min bil är som en enda stor necesär! 

Av Emma Rehnman Astergren - 1 december 2009 09:34

ja, då var man hemma igen från huvudstaden. Har haft det så vansinnigt trevligt...Globen på Fredagkväll, hovstallet, slottet,gamla stan på Lördags förmiddagen, sen Globen igen på kvällen!! Söndag morgon blev det ett sista stopp på Globen innan vi började köra hem igen!!

Shoppingen är ju inte att leka med, och hade kunnat shoppa ihjäl mig, men höll mig på mattan,  det är ju inte så att jag har rätt så mkt grejer redan??!!!!Men köpte Back on track skydd, och lite småsaker..Och ett nytt vintertäcke åt Legomannen.


Och nu har jag satt upp alla ljusstakar, och utebelysningen kom upp igår, blev jättemysigt..Älskar ju julen:)         Och på Onsdag bär det av igen....Till Skåne och Simon denna gång! Ska bli jättekul, men hade vart skönt att hinna vara hemma ett tag innan:)

Vädret ute nu är helt otroligt..Sex grader kallt och sol....Och det bästa av allt...Snön gnistrar vit:)

Ovido - Quiz & Flashcards