stallmalmby

Alla inlägg den 13 juli 2009

Av Emma Rehnman Astergren - 13 juli 2009 10:55

Jösses, kan nästan inte prata... Förkylning eller nåt, för min röst känns som om jag druckit wiskey i ett par år minst!!! Och jag hatar wiskey..Yuk!!

Vännäsdagarna... Nu är dom över.. Har haft jättekul, men bäst är ändå att få komma hem till lugnet.. Här i Malmby är det i princip inte ett ljud, skönt!!

Åkte till och med en karusell med Pernilla och Matilda.. Kanske var det då rösten fick sig en törn.. Skrek i högan sky.. Är faktiskt livrädd och gillar det inte alls..Haha, men så här i efterhand kan jag skratta!!!

Ska in och träna för Eva Jonsson med Amigo, blir premiär för oss två på träning.. Så jag längtar rejält, får se hur han sköter sig.. Legend är fortfarande lilt lite svullen, eller jag tror det iallafall, blir knäpp, Agnes känner inget, men jag vet inte.. Ingen värme eller hälta, men jag vill ta det säkra före det osäkra..Så de så! Skritt i ett par dagar!!

Sen en fantastisk nyhet... Pernilla har hittat en foderhäst:):):):):) Ett treårigt sto, hur söt som helst:) Ponnymamma och en godkänd hingst till pappa tror jag det var! Den är ursöt och ska tydligen hoppa kanon!Hihi vad kul!!!! Grace hette den tror jag minsann... Längtar tills den kommer!!! Underbart kul!

Måst äta i mig lite vitaminer och dricka honungsvatten, sen ut och packa in pållen i finkan... Träning träning:) 

Ovido - Quiz & Flashcards