stallmalmby

Alla inlägg den 16 juli 2009

Av Emma Rehnman Astergren - 16 juli 2009 08:29

Är så in i bänken förkyld, and i hate it! Skyller på Vännäs dagarna, pallar inte med en tvådagars längre... Huvva, eller så har jag som Fredrik säger fått svin influensan...Så jävligt är det!

Var ju och hopptränade med Amigo för Eva Jonsson i Måndags, han skötte sig faktiskt kanon bra, fast det gjorde inte jag.. hahaha jag trillade av:) HAHAHA så typiskt.. Men ingen skada skedd utan det jag brydde mig om var att han skulle vara lugn och inte stressa upp sig, och det var han, lite väl lugn.. Han koncentrerar sig så mkt på allt annat att han nästan blir seg, svårt då han hemma nästan är het, men vi hoppade lite hinder efter varandra och så, och är jätte nöjd.. Man måste ju börja ngn stans!!

I eftermiddag blir det dressyrträning för Kerstin!!

I Tisdags kom Pernilla och Lina för att hjälpa till att måla, mkt välbehövligt:) Och snällt! Vi hann jättemkt och nu har plankorna börjats spika upp på huset!!Blir jätte fint! Tack för all hjälp Lina och Pernilla!!!

Efter all målning, for jag och Porre ut på en ridtur, för att bada! Amigo har ju aldrig gjort det, men han skötte sig hur bra som helst, tvekade lite men sen inga problem, Legend är ju en riktig badnymf och älskar det:)

Frulle sen måste jag bygga om gräshagen:) 

Ovido - Quiz & Flashcards