stallmalmby

Alla inlägg under oktober 2010

Av Emma Rehnman Astergren - 11 oktober 2010 07:12

Gäääääsp...Trött idag, men hoppas på mer energi under dagen..


Har jobbat hela helgen lång och det tog på mina krafter, men men, så är det ibland.

Har köpt mig ett par rullskidor, och hoppas att snön väntar ett tag till så jag kan åka några mil innan vi får vinterlandskap!


Var riktigt trött igårkväll, och var INTE på mitt bästa humör, huvva, fick dessutom en redig smäll i skallen under mjölkningen igår och trodde skallen sprack tamme den, men har bara en enorm bula, och är ordentligt öm.


Nu frukost,(har snoozat alldeles för länge) och sen Vindeln och skola!

Av Emma Rehnman Astergren - 9 oktober 2010 20:46

Jäklar, nu är jag trött....

Klockan ringde fyra imorse, och kommer även att göra det imorgon...

Är hemma först nu...Har ätit dåligt idag och knappt druckit ngt vatten alls.Fötterna värker och ryggen håller på att gå av......Oj, vad negativt allt blev, enkelt sagt jag är egentligen bara riktigt trött, och tycker då lite synd om mig själv i min ensamhet, änfast det inte alls är så...:) Fånigt. Har iallafall gått bra att jobba, och är ju alltid lika trevligt på sitt sätt!!


Tack Agnes som hjälpt mig med Lego, guld värt och du är en pärla!!


           Ne, nu måste jag helt enkelt sova...Sängen kommer att vara skön!!

Av Emma Rehnman Astergren - 7 oktober 2010 21:10

Tja, energin kom till slut....  Och mitt goda humör kom i takt med att jag har så härliga människor runt om kring mig!

Jag och Jossan, en klasskompis ordnade skrattyoga idag, och helvete vad vi garvade, helt otroligt kul.Kul att så många kom, och skrattade...Hehehe..


Pratade med Pernilla också, och Ville har börjat le , ååååhhhh måste dit och kika på underverket snarast igen, hur söt ska han inte va med ett smile på miniläpparna!!!!!


Gympautbildning och näringslära, intressant med kosten må jag säga, mycket faller på plats helt klart!

Hade tänkt vila idag och inte träna, men kände att en hel massa skulle behöva komma ut från igår, så var med på Lindas urbra spinningpass på 45 minutas..

Var helt klart rätt, svetten sprutar och man kan ta i allt man har och allt tungt och jobbigt man har inom sig försvinner, och är en ny människa efter! Överlägset, jag är beroende....


Hur som haver kom jag hem, och lagade en jäkligt god omelett, och red Legend på åkern. Älskar min dressyrsadel, den är så vansinnigt skön.

Lego gick riktigt bra, och kändes lugn?!! Alltså inte på tårna, kan ju ev bero på att det slutat blåsa stormvindar;) Jobbade mycket övergångar, sidvärtes mm mm.Härlig kille den gula;)

        



Nu ska jag köra inpackning i håret..tycker namnet var rätt så kul på den:"Trauma treatment"  en kopp te och mys i soffan väntar också:) Go kväll på er alla!



Av Emma Rehnman Astergren - 6 oktober 2010 22:12

Haft en bra dag på skolan, idrott och hälsa på schemat, löpning i 30 min och sen 30 min aerobics..Svettigt och kul.



Har vart hos frissan, och blivit ljusare idag, nåt jag VERKLIGEN älskar, att va hos frissan alltså.

Svängde sen förbi världens bästa Miggo som sprakade av energi, och var med sitt härliga humör på topp! Tack för sällskapet!


Känner mig dock inte själv på topp just nu och blir irriterad på att jag tillåter gamla energitjuvar komma och spöka igen...

Ibland blir man bara så jävla less på vissa saker.... Jag vet inte, ibland räcker man helt enkelt inte till.

Eller behöver man det alltid?? Kan ingen annan komma och räcka sig den bit som fattas?? ähh vem fan bryr sig, alla har ju fullt upp med sitt!

Hoppas på att min energi återkommer imorgon, bara knackar på dörren och stiger in helt ogenerat..Som om inget hade hänt!


Imorgon ska vi ha skrattyoga, blir kul, hoppas jag...Just nu har jag långt till skratt..Men det kanske kommer imorgon tillsammans med energin:)


 Ingen lag eller förordning är mäktigare än förståelsen.......


Av Emma Rehnman Astergren - 5 oktober 2010 22:04

Idag var en helt ny dag, som alla framför oss är...


Jobbat med gympa instruktörsutbildningen idag och med näringsläran..

var sedan med på ett gympa pass efter skoltid, fantastiskt jobbigt och kul.

Är dock otroligt trött och var tvungen att ta en ego kväll ikväll..Dvs, vila, vila, vila.Så Legend fick sig en ofrivillig vilodag.Men passade på att borsta och pyssla med honom ordentligt istället! Mina muskler är lite trötta idag!! Men härliga träningsvärk:)

Fick även reda på en skitkul nyhet, vi kommer att bli utbildade Bodypump instruktörer av Lesmilles via skolan, sååå jäkla överlägset:) Tur vi har en engagerad och driftig lärare:)

Jo, har ju glömt en annan nyhet...Jag ska åka Vasaloppet!!!

Anmält mig idag!! Endast nio mil skidåkning!!Ehhh:) Är iallafall dötaggad!!!

Blir jag och några kompisar från klassen och några av deras kompisar, så är ett gäng!!


Men trött idag, och hoppas verkligen inte att det är en kommande förkylning på g, många som går och är lite hängiga, så hoppas hoppas att jag för en gångs skull ska klara mig! Har försökt ladda med bra återhämtnings mat idag, så jag ska vara fit for fight imorrn på Idrott och hälsan!! Det vankas styrke och uthållighets test och Aerobics, och känner mig inte riktigt fit just nu i kroppen, tur att hjärnan känner pepp iallafall:) Men en natts vila kan ju vara medecinen!!! Så mot sängen!!!


Trötthet är ju bästa huvudkudden.Och har hört att Gud var trött redan innan han skapade jorden....Det förklarar ju mycket;) haha...



Av Emma Rehnman Astergren - 4 oktober 2010 22:12

Måndag idag igen:) Efter en kanon helg...


Yoga, check!!


Bodypump, check!!


Ridit Lego, check!!


Gymmet, check!!



Nja, har inte hunnit så mkt mer, förutom att äta:) Just druckit upp en smootie!


Bodypumpen var fabulös, jävligt rolig och jobbig, och sprang en halvtimme på bandet på gymmet till bra musik ikväll, kröp i mina ben efter jag ridit en ridtur på Lego som jag löste hur ljuset skulle komma åter på vägen framför oss...

Tejpade helt sonika fast en ficklampa på hjälmen!! Problemet löst!!! Kung säger jag bara! Lång joggingtur stod på schemat för det gule!


Nu ska jag gå och sova....Sängen blir skön känner jag:)


Några kloka ord..... Säg inte allt det du vet, men vet allt du säger:)

Ovido - Quiz & Flashcards