stallmalmby

Alla inlägg den 7 april 2010

Av Emma Rehnman Astergren - 7 april 2010 11:24



Är enormt hemma kär, har flyttat alldeles för mkt i mitt liv, har hunnit bo på ett antal ställen hittils, och nu vill jag helst aldrig flytta igen.Borta bra men hemma bäst.

      

Tycker slimsken på kött är bland det äckligaste som finns, måste skäras bort INNAN det tillagas, och ja jag vet att alla säger att köttet smakar bättre osv om det tillagas med äcklet på, men nej nej nej, super vidrigt..På en vanlig kotlett, så kan jag väl äta lika mkt som en femkrona..Filé är min grej...Annars håller jag mig mer än gärna till ofarliga grönsaker!


När jag lika är inne på mat, så älskar jag mjölk och kan inte leva utan fil, choklad mjölk smakar bäst om det dricks med sugrör.

Vatten i alla former är också en favvo, nästan all dryck blir mkt mkt bättre med is:) Sen är ju ett kallt glas vatten oslagbart.


Vill absolut inte vara utan mina djur, speciellt Legenden, min ögonsten..Har nästan alltid roligt med honom, och han är min bästa vän, sen att han inte hoppar högst med bäst teknik eller har ett underbart steg skiter jag i, i  mina ögon skiner han som solen nästan jämt:)

Hubbe, katterna och Ellen, och givet min systers hästar som står här på gården, Räser och Zingo....

       

Tycker om att vara ute, och mår som allra bäst om jag får vara ute så mkt som möjligt, speciellt på våren och hösten, som är min favorit årstid, aldrig är det så vackert ute som då, med alla färger, och frisk luft...


Kan inte leva utan musik. Lyssnar nästan jämt på musik och den största tradegin är att min Ipod gått sönder, jag har haft den i typ mindre än ett år, så mkt använder jag den..Måste lämna in den så jag kan återgå till det normala..


Ser gärna på film, och läser gärna böcker, har väldigt lätt för att drömma mig iväg och försvinna från verkligheten för en stund, vilket är rätt så skönt ibland.

Har enormt lätt för att gråta, kan gråta för nästan vad som helst, såg en dokumentär om orangutanger  och började gråta.. Nja känsligt då djur och barn far illa....


Tycker att man ska leva efter den gyllene regeln.-Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

Givet är man ju bara människa och beter sig  dumt ibland, men respektera andra, det är viktigt.Även om det blir fel ibland.

Man ska kunna vara sig själv och det ska duga, livet är för kort för att försöka vara ngn annan.Sen att alla inte går ihop, ja, det är ju naturligt.


Älskar att träna, både med Lego och själv, mår aldrig så bra som när jag tränar. Det bästa som finns förutom Fredrik då såklart..


Har inget emot att vara själv, men älskar min familj och mina vänner.

Men är som sagt gärna själv, underbart ibland och mkt underskattat.

        

      

Får lätt ångest, MKT lätt och har lite svårt att hantera det ibland.Men jobbar på det, sen är det mkt knäppa saker som tar energi.Sånt som egentligen inte borde ta energi av en men , man lär så länge man lever..Jag har ju huvudrollen i min film, och ressigerar den, så skyll dig själv:)


Har gift mig med min livs kärlek, vilket jag tycker är helt fantastiskt.Hoppas att alla får känna det, den absolut underbara känslan...Kärlek på riktigt alltså.Självklart är jag ju en riktig romantiker, och rosa och fånig, men tycker det är viktigt.Gör livet värt att leva.Så hoppas ingen behöver leva utan den.

Love  

       

Tar jag en Rollo, måste jag oftast ta en till.Eller en dumle, ja en till...Bäst att låta bli helt då?



Ja, detta är lite om mig..Nu ska jag sparka igång dagen, med att rida, sen vette tusan, kanske gymmet.inga tider att passa idag..Skönt  


Bra dag till alla...Lev och må....



Ovido - Quiz & Flashcards