stallmalmby

Alla inlägg den 24 juni 2009

Av Emma Rehnman Astergren - 24 juni 2009 01:35

ja, ibland vill jag  byta, en Emma bort och behålla den andra delen.. Enkelt eller hur??

Or not!!

Allt skulle kunns vara enklare om man inte funderade så mycket, men när jag har mkt i huvet, så blir det blackout! Har haft en heltisk tid, helt underbar helt klart, men har inte hunnit landa alls...Nu måste jag koppla bort en stund och hitta lugnet!! Bakvatten kallas det... Har verkligen haft det underbart, jag och Älsklingen min,Fredrik, men nu måste man hitta vardagen igen!

Red båda pållarna idag på åkern, Amigo gick kanon, hur fin som helst, galopp från skritt och sidvärtsrörelser, låg på schemat.. han är så go lilla gubben, avslutade med att hoppa nåt litet språng, som i och för sig inte blev litet, han kan konsten att hoppa högt ibland:)

Legend har vilat sen Simon var och tävlade, och innan bröllopet blev det knapphändig ridning, det känns nu kan jag säga. Har ridit lugnt några dagar och red som sagt dressyr på åkern idag , och visst han känns fin, men vi är ur form helt enkelt.. Vi har kvar semester i kroppen båda två!!!

Drar in honom i helgen till norris och rider med Porre och Simba, hoppa lite osv... Har inte hoppat sen sista tävlingen ordentligt så det är dags!Blir kul!!! Ska sitta som speaker på ponny dressyren som är i helgen, så det passar ju kanoners!! Först måste bara hovis hinna hit, det klirrar under hovarna på båda pållarna, and i hate it! Men blir troligtvis kommer han Torsdag....

Borde egentligen sova nu... Men men... Tur att jag har VÄRLDENS bästa vänner..... Vad skulle jag göra utan dom;) 

Ovido - Quiz & Flashcards