stallmalmby

Alla inlägg den 29 juni 2009

Av Emma Rehnman Astergren - 29 juni 2009 20:32

Tiden bara går och går.. Har suttit i domartornet som speaker hela helgen i Vännäs på lokala/regionala dressyrtävlingarna för ponny som var där. Som tur var satt Simon där med mig som räknare!!!

I Fredags grillade jag Simon, Porre och Åke i Simons stuga i Pengsjö(kanonmysigt),sen har helgen bara rullat på i rask takt.. Kom hem igår trött trötti trött trött och slängde mig framför en film i det soliga vädret(skönt att vara inne en stund) och somnade, sen var det kört...Men men.. Så är det ibland!!

Idag har dagen bestått av möte med Vrif, i Umeå, då jag passade på att köpa en kompis till Hubbe, en ancistrus mal.. Fia ska hon få heta!! Fråga mig inte varför, men så blir det!!

Nu ska jag försöka mig på att fara ut och rida på min lite halv crazy gula pålle..Han har kommit in i andra andningen och är hur pigg och jobbig som helst..Skönt att jag strök mig ifrån Piteå tävlingen i helgen.. Hade tänkt göra en favvo i repris med Porre, och åka dit och tävla. Men känner att vi är alldeles för dåligt förberedda.. Innan och efter bröllopet har det blivit alldeles för knapphändig ridning och åker inte trettio mil bara för att!Har istället anmält oss till en tävling i Ö-vik den 18-19/7 blir kanoners, måste hinna hoppa ett par ggr innan känns det som,så det blir jättebra tror jag nog!!

Jag följer dock självklart med Porre dit, ska agera hennes personliga slav, vare sig hon vill eller inte:) så det så!!!:)

Nu är det ridgrejer på och bara att hålla i sig.. Legend, here i come!!! 

Ovido - Quiz & Flashcards