stallmalmby

Alla inlägg den 6 januari 2010

Av Emma Rehnman Astergren - 6 januari 2010 11:28

Var igår och åt middag på Invito, fick ett presentkort av gänget på Index, på 1300:- när vi gifte oss:) Tackarrr:) Bra mat, men påminn mig om att getost är jätteäckligt.....huvva, hurven känner jag.....Annar var det kanongott.Förrätten var då getost som var friterad, inte ok...Getost har en speciell stark smak som är super vidrig.... jaja, varmrätten var oxfile, potatiskaka med soltorkade tomater, grönsaker och en god sås, även där var det getost med, men den kunde man strunta i som tur var... Efterrätt, pannacotta i nyponsås och ricotta.. Helt ok...Men handen på hjärtat, VARFÖR så vansinnigt dyrt??? Lite väl over the top måste jag säga... men trevligt att göra nåt annat!


Bio sen, Sherlock Holmes..En otroligt trevlig överasskning. Var ju jätte bra!! Tyckte kanon mkt om den, och kan rekomendera den helt klart!!!

Ja, det trodde jag inte..... Men alltid kul att bli possitiv förvånad...Nu blir det en promenad i detta jäkla kalla väder... suck, tio minus räcker väl? Eller hur??


Legobiten är fortfarande på bättringsvägen...Mindre svullnad i benen, och imorgon blir det nog en promenad med honom... Hoppas det blir lite varmare då!!!


   Mr Watson och Holmes.....

Ovido - Quiz & Flashcards