stallmalmby

Alla inlägg den 2 maj 2010

Av Emma Rehnman Astergren - 2 maj 2010 10:59

Vilket skit väder säger jag bara...


Var bortbjuden på middag i Fredags hos Nicke och Matilda, tusen tack det var jätte gott och super trevligt  

Tävling igår, dressyr ..Gick åt pipsvängen..  Ha ha, ja vad säger man..Lego kändes helt ok på framridningen,kändes bra helt enkelt, började spöregna precis då vi skulle in, red in glatt och trevligt, då Legend fick syn på några paraplyer vid banan och blev fullkomligt crazy...Kastade sig och ville ABSOLUT inte gå åt det hållet  ...Sen var de kört så att säga,spänd och fullkomligt blockerad av skräck för dessa fruktansvärda uppfinningar som kallas paraply..Hjälp säger jag bara, dom kan ju äta upp en och så vidare..

Känns lite trist faktiskt, då han var fin på framridningen och brukar inte bete sig så , men våren är kommen och då är han lite annars än vanligt, det visste jag ju iochförsig..

Trodde ju inte direkt på placering, men en ritt man kan vara nöjd med och att det kändes bra iallafall, nu var de bara att smajla och försöka rida rätt vägar med rätt gångart typ...Suck. Ja ja bra tävlings träning inför nästa helg..Hoppas han lugnat sig då!

Kvällen igår bestod sen av Avatar, hade inte sett den och tyckte väl att den var helt ok, fränt gjord var den..Sen slocknade jag på soffan.Skönt


Roligt var att Susanne och Lille man gjotde några jättefina ritter och blev tvåa i B:3   GRATTIS!!!! Så kul!!!


Nu blir det Iron man ikväll, tvåan alltså!! Blir kul!!!


Hoppas alla har en härlig Söndag!  

Ovido - Quiz & Flashcards