stallmalmby

Alla inlägg den 4 maj 2010

Av Emma Rehnman Astergren - 4 maj 2010 15:58

Jag gillar att tvätta, tycker att det är rätt ok faktiskt. Det som jag gillar bäst av all form utav städning. Däremot hatar jag att vika tvätt, stryka, och lägga in i garderoberna.

Ja obetydligt vetande...


Har ju glömt att berätta att vi fått en ny familjemedlem, eller en nygammal kan man väl säga.. Roger, the one and only.

Roger är Viras helbror och är född här i Malmby i en sock låda.Bättre än Jumbo, Matildas katt, som föddes i en öl låda närmare bestämt en Sofiero.

(vi har haft ett gäng kattungar)

    

Både Roger och Vira har extra tår, alltså enorma tassar, vilket inte syns speciellt mkt på Vira, då hon är liten, förevigt en kattunge som Fredrik brukar säga.Roger on the other hand är enorm. Och har gigantiska tassar.

Roger har bott hos Lina, Fredriks lillasyster i Lycksele, men har nu flyttat hem igen, pga att han behöver mer sysselsättning och sällskap..Och här blir han ju sällan ensam, + att han får börja gå ut.


Idag var dagen, premiär dagen för Rogers del att få börja gå ut, passade bra då vi var ute på gården och grejade. Gick hur bra som helst..Så spännade livet kan vara..Han är en mkt speciell kisse, precis som sin syster...Love him!!


Annars har vi haft en strö ren här ute på åkern hela dagen, tror den har stuckit nu, men hästarna har vart mkt roade av denna ren, som verkar ha haft det mys pys under den soliga förmiddagen.  

Nu blir det att fara och handla, gymma och sen en ridtur.Sen vette tusan..


Fridens

Ovido - Quiz & Flashcards