stallmalmby

Alla inlägg den 16 maj 2010

Av Emma Rehnman Astergren - 16 maj 2010 22:22

Plommon är ju för vansinnigt gott, eller hur?? Har köpt ett gäng på affärn, gula, och dom är ju himmelskt goda helt enkelt!Dock gillar jag inte kärnan i mitten, äckel..


Hur som helst har ju värmen kommit med stormsteg, 20+ och stekande sol hela helgen, varvat med varmt regn och åska. I like!


I Fredags packade jag och Fredddy boy picknick korgen och begav oss upp på Gaffelberget med Ellen för en middag ute, var hur underbart som helst, allt smakar bättre ute, så är det bara! Fredrik fick (eller vi båda tillsammans) en kanonfin korg av mamma när han fyllde år.Den blir nog väl använd!

Gårdagen bestod av ponnytävlingar på Norris.Finns verkligen helt fantastiska ponnyer, och små duktiga ryttare, gick väldigt bra för tjejerna från Vindeln, Grattis till er alla:)

Sen vann Matildas lillasyster Antonia två klasser och var nog placerad i nån fler:) Grattis!!


På kvällen bjöds det på en härlig middag hos min kära storasyster som fyllde 33, eller hur va det nu?? Var det 22??:=) Trevligt iallafall.


Idag har det vart en lugn dag, med ridning, och Lego blev helt dyng sur i svett, herregud om han kunde tagga ned ibland, sen blir det ju inte bättre av att det var tryckande värme ute heller..Hoppade nått skutt på dom nya hinderna jag byggt på åkern.Mkt uppskattat om vi säger så! Tog två stockar av ned kapade stora björkar och byggde "hinderstöd" på sidorna, och en björkslana på det, med granris emellan.Blev riktigt bra faktiskt! Så två nya hinder på åkerkanten har det blivit.


Sen bjöd vi in oss hos mamma och Lars på  middag, igen..Var mkt gott och trevligt sällskap!! TACK.

Nu tv ett tag, sen sängen!

Av Emma Rehnman Astergren - 16 maj 2010 21:19

Här är lite bilder från tävlingarna förra Söndagen.Alla är tagna av Malin Björkén! Tack för att jag fick använda dom!!                 

Ovido - Quiz & Flashcards