stallmalmby

Alla inlägg den 13 maj 2010

Av Emma Rehnman Astergren - 13 maj 2010 14:33

Igår blev det grillat i goda vänners sällskap.Pernilla kom förbi hips vips och en hel massa surr om allt och ingenting.Mycket trevligt!!!

  


Red på åkern en stund, och kände mig grymt omotiverad, dock dök lillasyran upp, på Räser i grimma och grimskaft, och flög över åkrarna och över vårat lilla terräng hinder, jag höll på att skratta ihjäl mig rent ut sagt..Vilken underhållning!! Agnes, lillasyrran med inga hämnigar!!!!!!!!!Räser är verkligen en VÄLDIGT snäll pålle med fyra hovar på jorden!!!


På Lördag fyller Jenny år, 33 bast!




Så blir att fara till Mosjö på middag, men firandet börjar redan ikväll med middag hos mamma,Lars och Agnes!  

Fredrik är och hämtar hö, och jag surar över att våran kamera är borta, IGEN.Har en stark föraning om att det är jag som är boven i dramat.Vad är det med mig och denna kamera??? Inte första gången den är borta om vi säger så..


Surrade en stund med min kusin, Sofia.Både hon och hennes kille kommer till midsommar hit och hälsar på, ska bli riktigt kul.Dom bor i Piteå, så vi träffs inte allt för ofta, tyvärr!

Åkte inlines på gymmet igår, och sprang intervaller på löpbandet en halvtimme, och hade hoppats på en hel drös med energi idag, men känner mig seg och omotiverad.Vil göra en massa, men inget blir gjort!Underliga känsla!        

Har vart med Ellen på åkern en stund och kastat pinne,roligare än så blir det inte idag tror jag!!!

Ovido - Quiz & Flashcards