stallmalmby

Alla inlägg den 20 april 2009

Av Emma Rehnman Astergren - 20 april 2009 10:14

Ja nu är första tävlingen för året avklarad.. Blev en lång dag för oss alla..

Drog in Legend på Fredagen till Vännäs, och passade på att rida honom där i ridhuset, hoppade lite studs. Han går alltid bäst dagen efter om man hoppat honom.. Knoppade manen, och grejade på en stund, drog sen iväg till Pernilla och Åke, skulle sova där..Sagt och gjort.. Men lite sömn.Pernilla har två nakenkatter, Chili och Safari (fast jag kallar dom för Chili och Cheese) dom ville hur som helst mysa hela natten och darav den lilla gnutta till sömn.. Men helt ärligt gjorde det inte så mkt, för dom är helt underbart mysiga.. Chili och Cheese:) 

Upp tidigt och packa osv, samåkte med en kompis Linda och hennes häst Pedro, Legend och Pedro har åkt tillsammans förr...Lång resa, men med många skratt. Pernilla hakade på och hennes humor går inte av för hackor:)

Första klassen C:2 gick hyffsat, hade några missar men är ändå rätt så nöjd faktiskt, fick 175 poäng vilket gav 62,50% godkänt tycker jag absolut,med tanke på att jag missade lite här och där.. I övergångarna och så...Men var en rolig domare, Kristina Alderheim, hade aldrig ridit för henne, men hon var positiv och glad...Gillas!!

Lätt B:1 däremot.. Lag klassen, tyckte jag att han kändes bättre, men var Eva Lindström som dömde, och hon är superlåg, dock mot alla, men hade inga förhoppningar alls, fick nån miss här och där, men ändå rätt så nöjd, slutade på 167 poäng vilket ger 57,59%.... Mer än vad jag trodde iallafall...Lite surt,var precis på håret utanför placering i båda klasserna, men men...

För Linda och Pedro blev det en tredjeplats, kanonkul:) Laget hamnade på en andraplats av fem lag.. Vi var jättenöjda, den tredje lagmedlemmen Susanne och Mr Red Man hade en sämre dag, Lilleman som han kallas, var superspänd och tittig, men Susanne gjorde ett kanonjobb, inte lätt när hästen får spunk inne på banan, vad ska man göra??? Ne vi är bara nöjda!!! hade en skitkul dag.Hemfärd också då med en massa skratt, härligt med sådana mysiga människor.. Lastade ur i Vännäs och packade om bilarna, in men en less Legend och styrde kosan dom resterande sex milen hem till Malmby.. Vi var rätt så trötta båda två:) Var hemma strax före elva!!Duktiga duktiga Legenden....

Och ett STORT TACK till Pernilla, som hjälpte oss, helt overdeligt:)

 http://www.youtube.com/watch?v=R2Cs8ObHPok http://www.youtube.com/watch?v=b5HBCCvTKLo

Två filmer på youtube från helgens övningar:) 


Ovido - Quiz & Flashcards