stallmalmby

Alla inlägg den 3 maj 2009

Av Emma Rehnman Astergren - 3 maj 2009 12:23

Nja... Vad säger man om vädret..Underbart, men mina tankar går till Mosjö och Jenny... Livet känns så himla orättvist ibland.... Vila i frid Blondie....


Var på 50 års kalas igår, men åkte hem tidigare än Fredrik, magen är fortfarande inte 100% plus att hästarna skulle in..

Amigo har vårkänslor och är dö lajbans att rida... Åkrarna har tinat fram ordentligt och i princip torkat. Agnes,Räser jag och Amigo var ute häromdan och kollade läget.Jag byggde förra året ett hinder av timmerbitar, ett "naturhinder" så att säga på sidan av åkern, och det hindret har verkligen vart livsfarligt enligt Amigo..:) Inte speciellt högt kanske 70-80 cm.

Hur som helst tänkte vi att nu skulle det invigas för året och hoppas över, -Rid före du då, sa jag till Agnes, för Räser har ju hoppat det miljoner ggr.. Sagt och gjort, bara det att Räser pallnitade och for åt sidan som ett skott, men red på med lilla grå som hoppade tre meter över..Skämtar inte!! Höll tamme den på att åka i backen, dessutom var det så kul så han hade tänkt bocka lite efter..Men klarade upp det hela tillslut:) 

Tog det en gång till, denna gång med Amigo först, bjöd han på rejält men hoppade "bara" ca 2 meter över och mer "normalt" hopp:) Lilla gubben tyckte det var skitkul:)

Legend fick sig en vilodag igår och Amigo och jag skrittade in i byn, massor av farliga saker, men han är härlig, går alltid fram ändå !!

Nu ska jag ut i solen och rida, pyssla i stallet en stund..... 

Har beställt en av mina favvo serier från cdon, Mcleods Döttrar, både första och andra säsongen, blir helt besatt!! Men passat ganska bra emellanåt, då varken jag eller Fredrik är friska alls än, denna jäkla mage!! Hur som helst är det en supermysig serie från Australien, så hoppas på att kanke dra igenom några fler avsnitt ikväll!!! Chaio!!! 

Ovido - Quiz & Flashcards