stallmalmby

Alla inlägg den 28 maj 2009

Av Emma Rehnman Astergren - 28 maj 2009 16:52

Upp i ottan.. Lastade Amigo, och iväg till Vännäs. Hovis skulle slå fast en sko, och jag passade på att rida lite.Amigo skötte sig fenomenalt:) Hur fint som helst!!! Känns bra, det jag tog igenom i Vindeln förra veckan lönade sig verkligen.. Han var kanonduktig!!

Hur som helst träffade jag en kompis, Mia och vi kom överens att jag skulle följa med henne ut å rida lite på hennes hästar.. Medans jag skrittade av Amigo dök ännu en kompis upp, Matilda. Vi har hjälpts åt i vinter att fixa inför ridsportgalan som tyvärr inte blev av.Hur som helst skulle vi svänga förbi henna på vägen till Mias stall för att jag skulle signera några diplom... Sagt och gjort..  Vi blev bjuden på en kanontrevlig lunch och blev helt enkelt kvar:) Så himla trevligt det blev, helt oplanerat, härligt. Trevliga och mysiga människor som är intressanta att prata med:) Så härligt när man känner att man har tid, inga tider att passa utan bara kan i lugn och ro ha trevligt!!

Både Mia och Matilda har ju såklart häst, så mycket prat om det!! Båda kommer på bröllopet, vilket känns jättekul:)

Sen har jag frågat Pernilla the best om hon vill ha Amigo medans jag är borta i Turkiet. Blir bra erfarenhet för honom att pröva ngt nytt, han ska då stå i Vännäs i ett stall ett stenkast från där Pernilla har sin häst.. Litar till 100% på Porre och hennes hantering och ridsätt, hon är helt enkelt kanon. Dessutom blir det mindre jobb för Agnes, hon ställer alltid upp och är oumbärlig, men hon kan behöva koncentrera sig på att bara ha sig själv och sommarlov:)

Har fortfarande inte lokaliserat kameran:(

men den dyker väl upp snart förhoppningsvis:) 

Ovido - Quiz & Flashcards