stallmalmby

Alla inlägg den 5 maj 2009

Av Emma Rehnman Astergren - 5 maj 2009 12:20

Nu börjar detta vara uttjatat,, min jäkla mage!!! Nu är jag duktigt less.Både jag Fredrik ,mamma ,Lars och Agnes är dåliga..Vad är detta?

Ibland undrar jag över livet.. Vad är egentligen meningen? jag menar, man kämpar sig fram, jobb, pengar problem, vänner kommer och går, hästarna, ja dessa hästar.. Dom ger en sååå otroligt mkt glädje, men också mycket oro.. (i mitt fall, mkt oro, som oftast är obefogad) Men det är ju givetvis värt alla sömnlösa nätter, all oro, nervositet och stress..pga att dom alltid finns där, som 600 kilo vän som bara väntar på en varje morgon och kväll. Inget krångel utan alltid glada att se en!! *ler*....

Sen har jag haft tur.. Kärlek.. Jag är helt såld på den... Och har verkligen hittad den, den riktiga kärleken, the love of my life, Fredrik.. 

Jag skulle inte byta en dag med ngn annan, inte byta ut nåt alls..Förutom att det skulle va nice att vara ekonomiskt oberoende:)


Legend har extrema vårkänslor, är lite nervös över helgens övningar, hopptävling i Skellefteå, har ju bara hunnit hoppa en gång ute än så länge, på erikträningen, och då var han ju helt vild... Minst sagt.. han älskar att hoppa, och det är jag jätteglad för, men va fan, han blir inte lätt alltså:)

Hade tänkt dra med mig honom till Vindeln imorgon och hoppa lite, men fredrik ska byta däck på bilen så jag har bestämt mig för att hoppa hemma, har ju hur mkt hinder som helst, och åkern har ju torkat bra, så så får det bli!!!

Nu ska jag samla mina få krafter som jag har och fara ut å rida.. Fil är det enda som går att äta just nu så kroppen känns som lite halv dö faktiskt....Jo glass funkar också rätt så bra faktiskt, Thank God:)Men thats it, sen tar det stopp!!




Att leva är inte allt, solsken, frihet och en liten blomma måste man ha!!! :) 



Ovido - Quiz & Flashcards