stallmalmby

Alla inlägg den 22 maj 2009

Av Emma Rehnman Astergren - 22 maj 2009 12:34

Nu har jag packat och grejat klart inför helgens tävlingar. Åker om ca en halvtimme!

Igår hade jag tagit Petras lektioner i Vindeln och passade på att dra med mig Amigo. Han skötte sig kanonbra och kunde skicka in honom i transporten!! Han stod snällt i spilta och var allmänt lungn, men fundersam. Ridmässigt var han lite halvknäpp, stod en JÄTTE farlig grind på ridbanan som han trodde skulle äta upp honom, hoppa den gick bra, men han ville inte gå i närheten av den alls, så fick bråka lite på honom. Måste ju ta igenom problemen när som dyker upp, även fast jag kände mig lite hård. Han stannar och funderar på att resa sig, vilket han gjorde en gång första tiden jag hade honom, och det fick han ångra, så nu reser han sig inte, men skulle gärna vilja för att komma undan, men han har nog i färskt minne att det är strikt förbjudet!!

I det stora hela var han en liten darling som vanligt, han är i en trots period just nu, ganska bufflig och vet inte riktigt om vart han har sin kropp. Inte så konstigt med tanke på hur mkt han växt.. Han kommer att bli en otroligt trevlig pålle med tiden.. Vi fortsätter att jobba på och ha kul!!

Ja hur som haver så måste jag åka nu snart, vill inte stressa, hatar det när man ska tävla, i god tid ska man vara!! Trist är att det är rätt många Vännäs ekipage som har skadade hästar eller inte kan vara med av ngn anledning, håller tummarna för dessa pållar så dom blir bra till nästa tävling!!!

Porre ska hoppa en kompis häst, Mia Hansens Cicero idag, en konontrevlig häst som jag verkligen gillar:) Ska bli kul!! Sen ska ju givet Grynet vara med och förhoppningsvis gå lika bra som i Skellefteå!! (vilket hon garanterat gör) :)

Återkommer med hur helgen har gått!!! HUUUJ! 

Ovido - Quiz & Flashcards