stallmalmby

Alla inlägg den 10 maj 2009

Av Emma Rehnman Astergren - 10 maj 2009 12:26

Puh.. Hemma efter en lååååång resa hem ifrån Skellefteå, helt otroligt hur dålig en väg kan vara.. Det är tamme den skamligt! Herregud,Jag tycker lite synd om Legenden, men han stod som ett ljus, nästan hela vägen!!

Hur som helst har helgen varit väldigt lyckad, en tredjeplacering i första klassen och en fjärde i den andra, efter en underlig omhoppning... Fick en jättebra sväng till första hindret i omhoppningen, och susade på till nästa, så speakern säger -Avbryt!!?? Ehh?? Jag fatta ingenting! men då hade hinder nr nio, andra i omhoppningen blåst omkull!!! Kan säga att jag kom av mig lite, och inte så lite heller!!! Så omhoppningen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men är ju självklart jättenöjd! Speciellt eftersom det var många Vännäs ekipage som var placerade:) Sååå himla kul!!!!

Hoppade en klass på Lördagen, och hade då ett nedslag i grunden, men Legenden kändes som en miljon att rida och är sååå vansinnigt nöjd med honom, så ett nedslag hit eller dit var då skit samma!!

Pernilla och jag sov på anläggningen i en teorisal och som vanligt så surrade vi rätt så länge så mkt sömn blev det då inte av, men inget stoppade Pernilla och Grynet i 110 och 120, en vinst och en fjärdeplats!!! Grynet hoppade fantastiskt och Pernilla red som vanligt skit bra!! Jag är såå hilma glad för deras skull. Är nyfiken på hur det gått idag, ringde för en stund sen, men hon rider nog nu, så jag får återkomma!!!

Magen känns ändå lite bättre, men inte 100 än, men kunde då äta lite mer matigt under helgen, lite pasta, fast grundade ju såklart med yougurt osv... Härlig helg, men många duktiga hästar och ryttare, längtar till nästa tävling!!! Seg dag idag, och längtar till Fredrik kommer hem..... Känns alltid så ensamt utan honom... Lina, hans syster fyllde år igår, och hade festligheter i Lycksele, kom hem sent och mådde inte så bra igårkväll så jag blev hemma.Känns trist, hade gärna vart där och uppvaktat henne, mer än gärna..Hoppas dom har haft det trevligt allihopa:) Har sovit i hundra år och då känner man sig nästan bakis..... Blir ut en sväng med Amigisen och Agnes idag.. Annars ganska lungt tror jag nog.... Mcloeds kanske:):):):)

Ovido - Quiz & Flashcards