stallmalmby

Alla inlägg den 30 maj 2009

Av Emma Rehnman Astergren - 30 maj 2009 11:59

Nu är det underbara tider! Solen skiner och det är varmt och skönt... Sommaren har gjort entré! 

Tävling i morgon på Surf, andra omg div tre dressyr.. Jag kommer att flyta bort i min kavaj, det spås bli ca 25-30 grader varmt imorgon...God help me... And my horse offcourse:)

Igår var en flängdag, men mkt trevlig. Var i Vännäs och hjälpte Simon med hans pålle Orneta. Han har lite trubbel och ville ha en andra åsikt, det är alltid bra, man blir lätt så hemmablind på sin egen häst att man "snöar" in lite. Så red henne och måste säga= jösses vad stor häst!! Det är mer häst att rida än vad jag är van:) Men en mkt trevlig tjej, sammarbetsvillig och ambitiös, men orken tryter lite.. Gillar henne skarp!

Efter den ridturen fikade vi med Pernilla, och sen bar det iväg till Lycksele, och lämnade diplomen från Vrif... Efter det for jag , Fredrik och Lina och åt en pizza.. Hem till byn och ut på Bränna hos Stefan och Ingrid...

Ne, nu är det dags att kicka igång dagen ordentligt, rida Amigo, och Legend, men hade nästan planer på att dra upp honom till Malmen ikväll och rida och bada honom där... Då kan jag åka direkt därifrån imorgon bitti... Men får se.. Skulle ha behövt fara och hämta ett lass hö också i Mosjö... Ja ja, den som lever får se:) 

Ovido - Quiz & Flashcards