stallmalmby

Alla inlägg under maj 2010

Av Emma Rehnman Astergren - 6 maj 2010 23:23

Snabb uppdatering av några riktigt trevliga dagar..

Igår kom Susanne på besök, var ute och red, surrade och hade så himla trevligt..Är så lyxigt att ha kompisar här, och ha någon att rida med annat än lillasyrran(är absolut inge fel på henne, men ibland är det ju kul att rida med ngn annan)Var iallafall en kanondag!


Idag har gänget vart inne i stan, jag Pernilla Miggo och Susanne för att shoppa loss lite, eller mest dom andra men jag hejar gärna på..Blev en hel massa snyggt på Pegasus, och tror nog att Susanne och Lilleman kommer att vara ett av dom snyggaste ekipagen på helgens tävlingar!! Hehe..

Sen in mot staden, och kolla på bebiskläder,alltså min bästa kompis ska ha barn!!?? Ehh, ja har vetat det lääänge, men hallå..Barn??!! Så himla himla kul...Vi dog iallafall åt alla underbara små plagg som finns att köpa.Var nästan pinsamt inne på Lilla Mirakel, då vi alla sprang runt och sa -åååå, nemen titta, vad gulligt...-Men ÅÅÅÅÅÅÅ SÅ SÖTT och så vidare...

En härlig dag i goda vänners sällskap!!!


Kom hem senare än väntat, Legend skulle få sig en vilodag idag, så passade på att susa iväg till gymmet, träna och sola, underbart.

Så nu dicker jag äppeldryck i sugrör(ALLT är mkt godare att dricka i sugrör ska jag påpeka) och väntar på Fredrik...

God natt alla......  


Av Emma Rehnman Astergren - 5 maj 2010 12:13

Har dammat av mina inlines..Och så jäkla underbart säger jag bara!!

Köpte dom för bra många år sen, men dom står sig än, Salomon, och bra kvalla indeed!

Har alltid tyckt att ta bilen till gymmet är lite nja konstigt,och eftersom jag inte har ngn cykel än, så har man antingen promenerat eller ja tagit bilen!!

Men nu jävlar är det slut på det! Har stavar till så fort som tusan går det, dock är asfalten inte den bästa, men bara att bita ihop! ja underbart är det iallafall.


Idag har väntas det besök av Susanne, ska bli så roligt, är sällan ngn som kommer hit och hälsar på, så känns alltid så lyxigt då ngn gör det!

Ska försöka dra fram hinderna från logen ikväll, är en hel massa hinder och en bra bit att bära, så hade tänkt be Lars komma med sin fyrhjuling, hoppas att det löser sig!

Hoppas alla har en kanon dag!!   

Av Emma Rehnman Astergren - 4 maj 2010 15:58

Jag gillar att tvätta, tycker att det är rätt ok faktiskt. Det som jag gillar bäst av all form utav städning. Däremot hatar jag att vika tvätt, stryka, och lägga in i garderoberna.

Ja obetydligt vetande...


Har ju glömt att berätta att vi fått en ny familjemedlem, eller en nygammal kan man väl säga.. Roger, the one and only.

Roger är Viras helbror och är född här i Malmby i en sock låda.Bättre än Jumbo, Matildas katt, som föddes i en öl låda närmare bestämt en Sofiero.

(vi har haft ett gäng kattungar)

    

Både Roger och Vira har extra tår, alltså enorma tassar, vilket inte syns speciellt mkt på Vira, då hon är liten, förevigt en kattunge som Fredrik brukar säga.Roger on the other hand är enorm. Och har gigantiska tassar.

Roger har bott hos Lina, Fredriks lillasyster i Lycksele, men har nu flyttat hem igen, pga att han behöver mer sysselsättning och sällskap..Och här blir han ju sällan ensam, + att han får börja gå ut.


Idag var dagen, premiär dagen för Rogers del att få börja gå ut, passade bra då vi var ute på gården och grejade. Gick hur bra som helst..Så spännade livet kan vara..Han är en mkt speciell kisse, precis som sin syster...Love him!!


Annars har vi haft en strö ren här ute på åkern hela dagen, tror den har stuckit nu, men hästarna har vart mkt roade av denna ren, som verkar ha haft det mys pys under den soliga förmiddagen.  

Nu blir det att fara och handla, gymma och sen en ridtur.Sen vette tusan..


Fridens

Av Emma Rehnman Astergren - 3 maj 2010 22:25

Måndag igen..



Upp släppa ut hästarna, städa, torka golv och tvätta.

Gymmet, en timme, sen laga mat.Äta maten.Kratta gården.


Rida, Ellen fick haka på, jäkla trist att rida efter vägen så testade åkern, och underbart, den går att rida på.


Tvätta igen, se Bonde söker fru, och Hollywood fruarna då alla är fullkomligt värdelösa förutom Maria Montazami..Hon är ju wonderful!!


Alltså en vansinnigt rafflande och spännande dag, nu blir det att duscha, sen sängen.


På återseende!

Av Emma Rehnman Astergren - 2 maj 2010 10:59

Vilket skit väder säger jag bara...


Var bortbjuden på middag i Fredags hos Nicke och Matilda, tusen tack det var jätte gott och super trevligt  

Tävling igår, dressyr ..Gick åt pipsvängen..  Ha ha, ja vad säger man..Lego kändes helt ok på framridningen,kändes bra helt enkelt, började spöregna precis då vi skulle in, red in glatt och trevligt, då Legend fick syn på några paraplyer vid banan och blev fullkomligt crazy...Kastade sig och ville ABSOLUT inte gå åt det hållet  ...Sen var de kört så att säga,spänd och fullkomligt blockerad av skräck för dessa fruktansvärda uppfinningar som kallas paraply..Hjälp säger jag bara, dom kan ju äta upp en och så vidare..

Känns lite trist faktiskt, då han var fin på framridningen och brukar inte bete sig så , men våren är kommen och då är han lite annars än vanligt, det visste jag ju iochförsig..

Trodde ju inte direkt på placering, men en ritt man kan vara nöjd med och att det kändes bra iallafall, nu var de bara att smajla och försöka rida rätt vägar med rätt gångart typ...Suck. Ja ja bra tävlings träning inför nästa helg..Hoppas han lugnat sig då!

Kvällen igår bestod sen av Avatar, hade inte sett den och tyckte väl att den var helt ok, fränt gjord var den..Sen slocknade jag på soffan.Skönt


Roligt var att Susanne och Lille man gjotde några jättefina ritter och blev tvåa i B:3   GRATTIS!!!! Så kul!!!


Nu blir det Iron man ikväll, tvåan alltså!! Blir kul!!!


Hoppas alla har en härlig Söndag!  

Ovido - Quiz & Flashcards