stallmalmby

Alla inlägg den 19 augusti 2012

Av Emma Rehnman Astergren - 19 augusti 2012 17:46

Hemma igen efter en supertrevlig helg i Övik!

Värmen höll tamme den på att ta kol på en igår, alldeles för varmt för att rida i mitt tycke egentligen.

Blandade resultat,klassen lä'tt b:2  blev det 62,66% om jag inte missminner mig och bara typ tre ynka poäng från placering, som plåster på såren så knep duktiga Susanne och Lilleman en placering efter en fin ritt! red inte mitt bästa, men han var ändå stundvis fin.I Lätt A:3 så blev det en del rejäla missar, red jävligt illa stundvis och det blev ju då problem i den förvända galoppen exempelvis, trist byte som var helt mitt fel, och jag satt och spände mig som jag absolut inte får göra, var nog lite pirrig då det var debut för oss i La.Han är väldigt känslig för det, spänner jag mig, så spänner han sig, och det blir inte riktigt bra helt enkelt. Där det var kofficient två blev det skitmissar som drog ner % rejält, övriga moment var helt ok, 6 och 7 rakt igenom... Så är väl egentligen rätt nöjd, åtminstånde med hästen.Mig själv stör jag mig på, vet ju vad jag gjorde som gjorde att det blev stundvis pannkaka!

Legend var uppmärksam och väldigt på, arbetsglädjen fanns där, ingen tvekan. Så det är bara att träna vidare och nöta!

Idag kändes det mycket bättre.Lite svalare luft och jag red mer planerat och avspänt. Red bara en klass, Lätt B:3 och % blev 63,03 just utanför placering! Känslan var kanon mest igenom hela programmet, och är särskilt nöjd med galoppen. Han har ju inte dom bästa gångarterna, men han var jämn och stadig och otroligt lyhörd och fin! Härlig avslutning!

Emmeli knep några placeringar med härliga  ina  som  såg  riktigt fin ut!!

Vi har i vanlig ordning då man bor hos Sofie och Peter blivit otroligt väl omhändertagna och    man känner sig som en kunglighet! God mat och ett eller två glas vin blev det på Lördagskvällen blandat med en massa surr och skratt!

På ponnysidan blev det härlig utdelning för Vännäs ryttarna som knep idel topp placeringar! Kul och bra jobbat!!!

Fredrik får med bravur godkänt som hästskötare, hur bra som helst!!

Tack till alla som gjort denna helg skitkul!! Och tack Lina som varit hemma och tagit hand om djuren!!

Härligt att få släppa ut stjärnan i stora hagen och man riktigt ser lyckan, massa bocksprång senare åker mulen ner i gräset:) Duktiga älskade häst! Länge sen en tävling har varit så lärorik som denna, ångrar inte en sekund att jag åkte dit istället för att hoppa hemma i Vännäs. Även om det kändes surt innan!

   


 

Det kan vara jobbigt att vara hästskötare:)


   


 

Taktiksnack och uppladdning med Ellinor och Emmeli!


 

Roligaste tävlings skåpet på plats!!!


     


 

Sofie , Emmeli och Ina!!


Nu blir det lugna puckar, man blir ju alltid trött efter en helg av tävlande. Pizza lyxar vi till det med och sen blir det en film! Hunger Games tillsammans med Fredrik och Lina!!

Nästa helg blir det Nordmaling och hoppning! Ser fram emot det!!


Hoppas helgen har varit bra för fler än mig, en ny vecka väntar...

//E:)



Ovido - Quiz & Flashcards